Massages


Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage biedt talloze voordelen, waaronder een verbeterde bloedsomloop en verlichting van spierspanning. Door de spieren te masseren en te ontspannen, kan de massage de bloedcirculatie helpen verbeteren, wat kan bijdragen aan een betere gezondheid. Bovendien kan de massage helpen bij het optreden van spierpijn en stijfheid, waardoor het lichaam zich meer ontspannen en comfortabel kan voelen. Naast de krachtige voordelen kan ontspanningsmassage ook psychologische voordelen bieden, zoals het verminderen van stress en angst.

 25 min €29,95

40 min €39,95

55 min €54,95

70 min €69,95

 

Oliemassage

Oliemassage is een uitstekende manier om ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. De massage stimuleert de bloedcirculatie, de stofwisseling en afvalproducten, wat helpt verkrampte spieren te ontspannen en het stressniveau te verminderen. Het is aangetoond dat massages het serotonineniveau verhogen, wat kan leiden tot een beter humeur en een betere slaap. Bovendien is gebleken dat antistressmassages de aanmaak van oxytocine stimuleren, wat het geluksgevoel kan vergroten en de kans op ziek worden kan verkleinen. Over het algemeen is oliemassage een effectieve manier om stress te verminderen en het mentale welzijn te bevorderen.

 

25 min €29,95

40 min €44,95

55 min €59,95

70 min €74,95

 

Cuppingmassage

Bij deze massagetechniek worden cups op de huid geplaatst en een vacuüm gecreëerd om de bloedstroom te stimuleren, ontstekingen te verminderen en gespannen spieren los te maken. De voordelen van cuppingmassage reiken verder dan alleen de fysieke gezondheid; veel mensen melden een vermindering van stress en angst na een sessie. Door de bloedcirculatie te verbeteren en het lymfestelsel te activeren, kan cuppingmassage het immuunsysteem helpen versterken en het algehele welzijn bevorderen. Cuppingmassage kan helpen bij het verlichten van hoofdpijnklachten, migraine, rug-, schouder- en nekklachten, armklachten, blessures, fibromyalgie en andere spier- en gewrichtspijnen.

25 min €29,95

40 min €44,95

55 min €59,95

70 min €74,95

 

 


Klachtgerichte massage

Deze massage is een combinatie van  verschillende technieken die afgestemd worden op de klachten die worden ervaren. De massage kan helpen bij het verlichten van hoofdpijnklachten, migraine, rug-, schouder- en nekklachten, armklachten, blessures, fibromyalgie en andere spier- en gewrichtspijnen. Bij deze massage kan er gebruik gemaakt worden van cups of de massage gun als dit nodig is.

 

 

25 min €29,95

40 min €44,95

55 min €59,95

70 min €74,95

 

Postnatale massage

Postnatale massage is specifiek gericht op vrouwen in de eerste weken tot maanden na de bevalling. Het richt zich op het herstelproces na de zwangerschap en bevalling, waarbij zachte massagetechnieken worden gebruikt om spierspanning te verminderen, het lichaam te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren.Eén van de belangrijkste voordelen van postnatale massage is dat het kan helpen bij het verminderen van pijn en ongemak in het lichaam. Tijdens de zwangerschap ondergaat een vrouw aanzienlijke veranderingen in haar houding, wat kan leiden tot spanning in verschillende spiergroepen. Door middel van zachte knedingen en strijkbewegingen kunnen gespannen spieren worden losgemaakt, wat resulteert in verlichting van pijnlijke gebieden zoals nek, schouders en rug.Kortom, postnatale massage kan een waardevolle toevoeging zijn aan het herstelproces na de bevalling. Het helpt bij het verlichten van pijn en spanning in het lichaam, verbetert de bloedsomloop en draagt bij aan een positieve emotionele toestand. Door deze voordelen kan postnatale massage nieuwe moeders helpen om fysiek en mentaal welzijn te ervaren in deze bijzondere periode van hun leven.

 

 

25 min €29,95

40 min €44,95

55 min €59,95

70 min €74,95